Sprookjestocht 2019

Tickets hier te koop!

Op zaterdag 19 & zondag 20 oktober vindt de Sprookjestocht weer plaats in het Molenvijver- en Heempark in Genk. Kom met het hele gezin genieten van deze fabelachtige tocht!

Tickets

Dinsdag 1 oktober voor Genkenaren vanaf 17 uur ENKEL online via https://genk.kwandoo.com/. We zijn die dag telefonisch bereikbaar tot 19u.

Vanaf woensdag 2 oktober 9u kan iedereen tickets kopen (max. 6 per persoon) in Jeugdcentrum Rondpunt 26 of online via https://genk.kwandoo.com/.

Prijs

  • Kostprijs voor een ticket is € 8 incl. soep, koekje & drankje.
  • Kostprijs met VT-statuut: € 4*
  • Kinderen jonger dan vier jaar komen gratis naar de Sprookjestocht (geen ticket nodig!). Let op: hier wordt enkel een koekje voor voorzien.


*VT-statuut: Als je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming, moet je dit vóór aankoop doorgeven aan de jeugddienst. Mail een foto of scan van je klevertje van je mutualiteit naar jeugd@genk.be, of breng het binnen in Jeugdcentrum Rondpunt 26. Deze korting geldt enkel voor inwoners van Genk. Je komt in aanmerking als het nummer op je ziekenfondsklevertje eindigt op een '1'. Bijvoorbeeld: 131/131 of 111 - 111. Je vindt dit nummer linksonder op je klevertje. Alle info over deze korting vind je hier: genk.be/kortingenvrijetijd

Praktisch

  • Elke vijf minuten vertrekt er een groepje voor de wandeling. Het startuur kies je zelf bij aankoop. Het startuur is bovendien gekoppeld aan een groepsnaam die afgeroepen zal worden bij de start van de tocht.
  • De ingang van de Sprookjestocht vind je op de gratis parking Europalaan aan het Molenvijverpark aan de witte boerderij.
  • Parkeren kan op de Europalaan en in het centrum. Kom op tijd, want de parkeerplaatsen kunnen op dit populair evenement beperkt zijn.
  • Toegankelijk voor rolstoelen.
  • Honden welkom (maar aan de leiband!)

    Kom een kwartier op voorhand voor om ervoor te zorgen dat de Sprookjestocht vlot verloopt. Jouw startuur staat vermeld op je ticket.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; VT-Statuut: 4,00 €; Kinderen jonger dan 4 jaar: 0,00 €

Waar

Molenvijverpark (startpunt Europalaan)

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie