Programmeer plezier + STEM Mini - Technologiebende Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Met mTiny programmeer je tijdens de eerste sessie de schattigste robot om een zelf gepuzzeld parcours af te leggen. Ben jij liever actief bezig? Dat kan ook! Maak gebruik van de gyrosensor om met jouw robot te lopen of te minigolfen. Tijdens de tweede sessie leer je de osmo coding kennen. Zet jouw kennis van het alfabet, kleuren, figuren en jouw nieuwe verworven kennis over programmeren in om zoveel mogelijk punten te verzamelen! Benieuwd naar deze workshop? Schrijf je dan snel in!

Programmeer plezier Mini is een buitenschoolse workshop voor kinderen met geboortejaar 2016 - 2018.

De inschrijvingen starten voor Genkenaren online vanaf maandag 16 januari 2023 om 19u. Vanaf woensdag 18 januari om 9u kunnen ook niet-Genkenaren zich inschrijven en dan kan je hiervoor ook terecht aan de balie van Jeugdcentrum Rondpunt 26.

Opgelet! Deze lessenreeks vindt niet plaats in de schoolvakanties. Voor de schoolvakanties hebben wij steeds een apart aanbod van kampen en workshops.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Niet-Genkenaren - 28,00 euro, VT-statuut - 10,00 euro

Waar

Inschrijven

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie