CodeFever: Codekraks Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben jij een digitale duizendpoot die gebeten is door het computervirus? Wil je zelf spelletjes leren maken? CodeFever leert je écht programmeren! Dat is niet alleen
supercool, maar ook nog erg belangrijk voor later. Leren programmeren is dé basisvaardigheid van de toekomst. Per level van 10 lessen leer je de basisconcepten van programmeren en krijg je de '21st century skills' mee! Hoe meer levels je volgt, des te beter je uiteraard wordt! Gespecialiseerde leerkrachten (ICT-leerkrachten of programmeurs) leren je spelenderwijs, op een coole manier, de spannende wereld van programmeren ontdekken. Je kan ook thuis verder oefenen op ons online leerplatform.

CODEKRAKS
1 (beginners)
2 (gevorderen)
voor kinderen die Codekraks 1al gevolgd hebben

Leeftijd: 10 - 12 jaar

Geniet je van een VT-statuut? Dan ontvang je 50% korting. Het nummer op je klevertje van de mutualiteit eindigt in dit geval op het cijfer '1'. Breng je attest of klevertje mee bij je eerste inschrijving in het jeugdcentrum. Gezinnen die recht hebben op een verminderd tarief hebben hier na de eerste inschrijving het hele jaar lang recht op.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 240,00
Basistarief: 240,00 €

Waar

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie