STEM ALS HOBBY CLUB Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Elke woensdag van 22 september tot en met 22 december ga je allerlei dingen leren en doen binnen de volgende thema's:

Thema 1: Robots
Ga als een echte robotbouwer de wereld verbeteren en automatiseren. In deze workshop ga je aan de slag met een robot die je kan bouwen en programmeren.

Thema 2: Elektriciteit (Halloween)
In deze workshop ga je leren werken met elektriciteit. Je maakt een werkstuk in het thema van Halloween: spoken maar!

Thema 3: Drones
In deze workshop leer je met behulp van een simulatieprogramma drones besturen. In de tweede helft van de workshop vlieg je met een echte drone (dji Tello).

Thema 4: Wetenschap (zon, lucht, water en elektriciteit)
Ga met de vier natuurelementen aan de slag en leer wat ze kunnen betekenen voor jou en de toekomst! In deze reeks leer je aan de hand van wetenschappelijke proefjes meer over deze onderwerpen.

Geboortejaar 2009 - 2012.

In samenwerking met UCLL / Villa Basta.

De Stad Genk wil zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van De Technologiebende . Daarom is er korting voor houders van het VT-statuut. Wend je tot de inschrijvingsbalie of kassa voor meer info. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.

De Technologiebende wordt georganiseerd conform de jeugdwerkregels zoals voorgeschreven door de Nationale Veiligheidsraad.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 90,00
Genkenaar - 65,00 euro

Waar

Inschrijven

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie