CODERDOJO Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

CoderDojo?organiseert evenementen, de zogenaamde "Dojo's". Op die Dojo's leer je programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen enzovoort. Je ontmoet gelijkgestemde deelnemers en laat elkaar zien waaraan iedereen gewerkt heeft. CoderDojo maakt van ontwikkelen en programmeren?een superleuke, keigezellige en megatoffe leerervaring. Zin om (zelf) leren programmeren? Droom je ervan om je creativiteit los te laten op een videospel, een website of een robot? Lijkt het je leuk om hier in groep aan te werken? Bij CoderDojo leer je alles over websites, games, apps en software door het zelf te doen.

Geboortejaar 2005 - 2014

In samenwerking met CoderDojo.

De Stad Genk wil zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van De Technologiebende . Daarom is er korting voor houders van het VT-statuut. Wend je tot de inschrijvingsbalie of kassa voor meer info. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.

De Technologiebende wordt georganiseerd conform de jeugdwerkregels zoals voorgeschreven door de Nationale Veiligheidsraad.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Inschrijven

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie