LEGO ROBOT MINECRAFT KAMP JUNIOR Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Alle robots van lego komen hier aan bod. De EV3, de lego spike prime en voor de kleinste de WEDO 2.0. Voor elke robot zijn er 101 verdiepingsopdrachten zodat zelfs de meest ervaren kinderen uitdagingen blijven vinden. Mocht dit nog niet voldoende uitdaging zijn, zal de lesgever nog andere type robotjes voorzien zodat er zeker voldoende uitdaging zal zijn. Wil jij ondergedompeld worden in de wondere wereld van robots? Schrijf je dan zeker in! Tijdens deze workshops gaan we verschillende robots behandelen waaronder ook LEGO-robots. We beginnen bij een basisrobot om zo naar een robot te werken met sensoren die zelf kan rijden. Leer op een spelende manier jouw robot programmeren en breng hem zo tot leven!

Geboortejaar 2012 - 2015

In samenwerking met PXL.

De Stad Genk wil zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van De Technologiebende . Daarom is er korting voor houders van het VT-statuut. Wend je tot de inschrijvingsbalie of kassa voor meer info. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.

De Technologiebende wordt georganiseerd conform de jeugdwerkregels zoals voorgeschreven door de Nationale Veiligheidsraad.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 40,00

Waar

Inschrijven

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie