Stem Kamp Club: Krokusvakantie - Technologiebende Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Klok maken – Je leert aftekenen, boren, figuurzagen en maakt vervolgens je eigen klok.

Lego WeDo – Bouw je eigen robot met legoblokjes en leer vervolgens hoe je deze kan programmeren.

Bureauhouder: Ga in meerdere sessies aan de slag om een eigen bureauhouder in de vorm van een auto te maken. Er moet flink wat gezaagd, geveild, gebeiteld, geschuurd worden. Kortom, heel wat technieken van houtbewerking komen aan bod.

Ozobot - De ozobot is een klein robotje dat je op een leuke manier kan programmeren. Ideaal om een wegennetwerk te tekenen op een vel papier, en de robot de weg te wijzen door hem op de juiste manier te programmeren.

Lego Essential – Deze allernieuwste workshop is ook voor de CLUBBERS heel interessant is. Je kan met de lego superleuke modellen bouwen.

Dash robot - Ga aan de slag met een leuke robot die op verschillende manieren geprogrammeerd kan worden. Deze robot is ook ideaal om een potje robotvoetbal te spelen.

Stem Kamp Club is een kamp voor kinderen met geboortejaar 2010 - 2013.

De inschrijvingen starten voor Genkenaren online vanaf maandag 10 januari 2022 om 19u. Vanaf woensdag 12 januari om 9u kunnen ook niet-Genkenaren zich inschrijven en dan kan je hiervoor ook terecht aan de balie van Jeugdcentrum Rondpunt 26.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 80,00
VT-statuut - 40,00 euro

Waar

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie