Stem Kamp Junior: Krokusvakantie - Technologiebende Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Lego WeDo – Bouw je eigen robot met legoblokjes en leer vervolgens hoe je deze kan programmeren.

Elektroproefjes en makey makey - Leer met behulp van interactieve paneeltjes elektrische schakelingen maken en kom te weten hoe je nu precies een lampje kan laten branden. Vervolgens mag je enkele computerspelletjes spelen met makey makey en leer je welke voorwerpen elektriciteit geleiden en welke niet.

Huisje maken - We voorzien alle onderdelen die je nodig hebt om zelf een huisje te maken. Je steekt je huisje volledig zelf in elkaar en voorziet het bovendien ook van een lichtje. Is je huisje klaar? Dan mag je het creatief versieren. Aan het einde van de workshop mag je het huisje meenemen naar huis.

Lego Essential – Deze allernieuwste workshop is vooral voor de jongsten heel interessant is. Je kan met de lego superleuke modellen bouwen.

Dash robot: Ga aan de slag met een leuke robot die op verschillende manieren geprogrammeerd kan worden. Deze robot is ook ideaal om een potje robotvoetbal te spelen.

Notitie- en gsm-houder: Leer de eerste stapjes in het bewerken van hout: zagen, schuren, lijmen… Misschien heb je nog geen GSM, maar er kunnen ook andere spulletjes in deze creatie opgeborgen worden. Of je kan er ook een cadeautje voor je ouders van maken want je zal ongetwijfeld fier zijn op wat je helemaal zelf hebt gemaakt.

Stem Kamp Junior is een kamp voor kinderen met geboortejaar 2014 - 2016.

De inschrijvingen starten voor Genkenaren online vanaf maandag 10 januari 2022 om 19u. Vanaf woensdag 12 januari om 9u kunnen ook niet-Genkenaren zich inschrijven en dan kan je hiervoor ook terecht aan de balie van Jeugdcentrum Rondpunt 26.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 80,00
VT-statuut - 40,00 euro

Waar

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie