Nijverheid Junior - Technologiebende Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Thema 1: Basketspel - In deze workshops maak je je eigen basketbalspel! Krijg jij de bal in de ring? Je zal leren meten, aftekenen, zagen, pyrograveren, puntlassen en nog veel meer!

Thema 2 : Steekspel - (Enkel clubbers) Laat je zenuwen op de proef stellen met dit zelfgemaakte zenuwslopende behendigheidsspel. Ervaar hoe je een elektrische stroomkring kan maken. Probeer met het stokje de duimspijker te bereiken zonder dat je de ringetjes raakt. Groen licht? Goed gedaan! Rood licht? Jammer, je hebt de ringetjes geraakt. Probeer opnieuw!

Nijverheid Junior is een buitenschoolse workshop voor kinderen met geboortejaar 2014 - 2016.

De inschrijvingen starten voor Genkenaren online vanaf maandag 10 januari 2022 om 19u. Vanaf woensdag 12 januari om 9u kunnen ook niet-Genkenaren zich inschrijven en dan kan je hiervoor ook terecht aan de balie van Jeugdcentrum Rondpunt 26.

Opgelet! Deze lessenreeks vindt niet plaats in de schoolvakanties. Voor de schoolvakanties hebben wij steeds een apart aanbod van kampen en workshops.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Niet-Genkenaren - 14,00 euro, VT-statuut - 5,00 euro

Waar

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie