SPW ZKT MONI

Gepubliceerd op maandag 29 april 2024 15 u.

Speelpleinwerking zoekt animator!

Tijdens de zomervakantie zijn er jaarlijks heel wat animatoren aan de slag bij de Genkse speelpleinwerkingen. Ze brengen hun eigen vakantie door met het organiseren van de plezantste activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. 

Na enkele zomers vol plezier, zijn er natuurlijk ook animatoren die de fakkel willen overdragen aan de volgende generatie. Helaas is het niet altijd zo makkelijk om nieuwe moni's te vinden.

En daarom doen we deze oproep! We gaan voor alle Genkse speelpleinwerkingen mee op zoek naar geschikte kandidaten om de ploegen te komen versterken. 

Lijkt dit wel iets voor jou? Lees dan snel verder!

Voor wie?

Heb je een hart voor kinderen en speel je stiekem zelf ook nog wel graag? Ben je bovendien graag samen met leeftijdsgenoten en vind je het leuk om creatief te zijn? Dan ben jij de perfecte animator! 

Waar kan je terecht?

In Genk zijn er 5 speelpleinwerkingen waar je als vrijwillige animator aan de slag kan! Het is aan jou de keuze bij welke team jij graag zou aansluiten.

Is er een werking die jou aanspreekt? Een werking bij jou in de buurt of gewoon diegene waar jouw vrienden ook al aan de slag zijn? Via onderstaande knoppen kan je de speelpleinwerking van jouw keuze contacteren en laten weten dat je interesse hebt om animator te worden! 

Grabbel & Co (Genk-Centrum)

Heidevreugde (Boxbergheide)

Het Matenpleintje (Termien)

Mushi (Genk-Centrum)

Piehpel (Bret)

Tot snel!