STEM ALS HOBBY - Technologiebende Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Thema 1 : Flipperkast - In deze workshopreeks ga je zelf je eigen flipperkast met hout ontwerpen. Met flitsende lichteffecten maak je jouw flipperkast helemaal af!

Thema 2: Lego spike & Lego spike Essential - Ga als een echte robotbouwer de wereld verbeteren en automatiseren. In deze workshop ga je aan de slag met de Lego Spike die je kan bouwen en programmeren.

Thema 3: Waterproof project - In deze workshops leer je meer over water en watergebruik. Je leert zelf water filteren en zuiveren. Na wat onderzoeken maak je zelf een waterfontein!

Thema 4: 3D Printen - Ga aan de slag met een 3D tekenprogramma, je mag zelf iets ontwerpen en vervolgens ga je dit printen met een 3D printer. Ontwerp je droomwoning met een tekenprogramma en richt deze volledig in met een ander computerprogramma.

Thema 5: Video-vloggen - Tijdens het jaartraject begeleidt Villa Basta enkele videoworkshops waarbij je leert hoe je zelf je eigen gemaakte creaties in beeld kan brengen om ze zo te tonen aan vrienden en familie. Doorheen dit traject maak je gaandeweg een reportage over de Technologiebende en wat je al die tijd geleerd hebt.

STEM ALS HOBBY is een buitenschoolse workshop voor kinderen met geboortejaar 2010 - 2013.

De inschrijvingen starten voor Genkenaren online vanaf maandag 10 januari 2022 om 19u. Vanaf woensdag 12 januari om 9u kunnen ook niet-Genkenaren zich inschrijven en dan kan je hiervoor ook terecht aan de balie van Jeugdcentrum Rondpunt 26.

Opgelet! Deze lessenreeks vindt niet plaats in de schoolvakanties. Voor de schoolvakanties hebben wij steeds een apart aanbod van kampen en workshops.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 65,00
Niet-Genkenaren - 90,00 euro, VT-statuut - 32,5 euro

Waar

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie