Grabbel & Co

Op vrijdag 1 oktober 2021 om 19u. starten de inschrijven voor Grabbel & Co herfstvakantie (online en voor Genkenaren). Vanaf maandag 4 oktober kan iedereen (ook niet-Genkenaren) zich inschrijven online of aan de balie van Rondpunt 26.

Wat is Grabbel & Co?

Grabbel & Co is een vrijetijdsaanbod voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar. Elke dag tijdens de krokus-, paas-, zomer-, en herfstvakantie kan je deelnemen aan een variërend activiteitenaanbod. De activiteiten worden verzonnen door onze vrijwillige animatoren per thema. Een activiteit kan gaan van knutselen tot koken, spelen, sporten en meer. Geregeld gaan we ook op uitstap naar de zoo, een binnenspeeltuin of een andere leuke plek.

Jullie kiezen zelf welke namiddagen jullie komen spelen. Hoe een dag bij Grabbel & Co er precies uitziet lees je hieronder!

Grabbel Fun

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor Grabbelfun. De opvang voor aanvang van Grabbel & Co verhuist naar de opvangcentralisatie in de Limburghal. Meer info: https://www.genk.be/buitenschoolse-kinderopvang-in-genk-centrum. Op termijn is het de bedoeling een samenwerking op te zetten zodat uw kinderen vanuit deze opvang rechtstreeks naar de Grabbel & co-werking kunnen doorstromen.

Grabbel & Co
13u30 - 17u00

Vanaf 13u30 starten de activiteiten van Grabbel & Co. Onder leiding van supertoffe animatoren ontdek je je talenten! Deze activiteiten dienen bij inschrijving betaald te worden.

  • Van 13u30 tot 17u00
  • kostprijs: € 2,5 (€ 1,25 voor personen met VT-statuut)
  • Drankje en vieruurtje inbegrepen.

Soms nemen we je mee op een uitstap naar de dierentuin, een binnenspeeltuin of iets anders leuk. De prijs van uitstappen kunnen variëren. Je kan dit terugvinden in de infobrochure of op de inschrijfpagina.

Welke leeftijden / groepen passen wij toe?

We hebben 4 leeftijdsgroepen:
- Guppies (4 tot 6 jaar)
- Biebels (7 tot 8 jaar)
- Gekko’s (9 tot 10 jaar)
- 10’s (11 tot 12 jaar)

Alle informatie over inschrijven, vind je op https://genk.kwandoo.com.

Inschrijven

Om zeker te zijn van je deelname aan de activiteiten dien je je op voorhand in te schrijven. Inschrijven kan je aan de balie van Jeugdcentrum Rondpunt 26 of online. Telefonisch of via mail reserveren kan niet.

Kortingensysteem

De Stad Genk wilt zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van Grabbel&Co . Daarom is er een kortingensysteem ontwikkeld. Ben je van Genk en voldoe je aan de voorwaarden? Dan heb je recht op een korting van 50% op de activiteiten van de Grabbel&Co (niet op het lidgeld).

Wie heeft er allemaal recht op deze korting?

  • Korting voor houders van het VT-statuut is voorzien. Wend je tot de inschrijvingsbalie of kassa voor meer info. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.