Grabbel & Co

In de kerstvakantie zal er geen aanbod zijn vanuit Grabbel & Co. Opzoek naar alternatieven tijdens de kerstvakantie? Neem contact op met ons op, we helpen je graag verder!

Grabbel & Co is het vrijetijdsaanbod voor kinderen van 4 jaar tot en met 12 jaar. Iedere namiddag van 13u30 tot 17u tijdens de krokus-, paas-, zomer-, en herfstvakantie kan je kind deelnemen aan een variërend activiteitenaanbod.

De activiteiten worden per weekthema uitgewerkt door onze vrijwillige animatoren. Een activiteit kan gaan van knutselen tot koken, spelen, sporten en meer. Geregeld gaan we ook op uitstap naar de zoo, een binnenspeeltuin of een andere leuke plek.

Bij Grabbel zijn alle kinderen welkom om hun talenten te ontplooien maar vooral de tijd van hun leven te beleven.

Grabbel & Co

Onder begeleiding van supertoffe animatoren beleef je de tijd van je leven!
De activiteiten dienen bij inschrijving betaald te worden. Je kan iedere dag apart inschrijven, een volledige week aanwezig zijn is niet verplicht.

  • Van 13u30 tot 17u00
  • Kostprijs: € 2,5 (€ 1,25 voor personen met VT-statuut)
  • Drankje en vieruurtje inbegrepen.

Soms nemen we je mee op een uitstap naar de dierentuin, een binnenspeeltuin of iets anders leuk. De prijs van eventuele uitstappen kunnen variëren. Je kan dit terugvinden in de infobrochure of op de inschrijfpagina.

  • Eénmaal per jaar betaal je € 4,00 lidgeld. Dit dekt de verzekering voor je kind en de administratieve verwerking van je gegevens.

Welke leeftijden / groepen passen wij toe?

Bij Grabbel & Co hebben we 4 leeftijdsgroepen:
- Guppies (4 tot 5 jaar of kinderen geboren in 2018-2017)
- Biebels (6 tot 7 jaar of kinderen geboren in 2016-2015)
- Gekko’s (8 tot 9 jaar of kinderen geboren in 2014-2013)
- 10’s (10 tot 12 jaar of kinderen geboren in 2012-2010)

Inschrijven

Om zeker te zijn van je deelname aan de activiteiten dien je je op voorhand in te schrijven. Inschrijven kan je aan de balie van Jeugdcentrum Rondpunt 26 of online via onderstaande knop.

Via mail of telefoon reserveren kan niet.

Inschrijven

Opvang nodig voor of na de activiteit?

In tegenstelling tot voorgaande jaren, organiseert Jeugd Genk geen opvang meer in de voormiddag. Samen met buitenschoolse kinderopvang de Apenstaart voorzien we een dagvullend aanbod voor je kind.

In de opvangcentralisatie van Genk-Centrum (Jaarbeurslaan 11) kan je je kind inschrijven om te genieten van opvang vóór en na de activiteiten van Grabbel & Co.
Onze animatoren halen de kinderen die deelnemen aan de activiteiten van Grabbel & Co op. Na de activiteit brengen ze, indien gewenst, de kinderen terug. Belangrijk is dat je, als je gebruik wil maken van de opvang, eerst contact opneemt met de Apenstaart. Dat kan via de.apenstaart@telenet.be.

Meer info over BKO Genk-Centrum, georganiseerd door de Apenstaart, vind je via https://www.genk.be/buitenschoolse-kinderopvang-in-genk-centrum. 

Kortingsysteem

De Stad Genk wilt zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van Grabbel & Co. Daarom is er een kortingsysteem ontwikkeld. Ben je van Genk en voldoe je aan de voorwaarden? Dan heb je recht op een korting van 50% op de activiteiten van Grabbel & Co (er is geen korting op het lidgeld).

Stuur hiervoor een klevertje op van de mutualiteit naar jeugd@genk.be of neem het mee wanneer je inschrijft aan de balie.

Wie heeft er allemaal recht op deze korting?

Korting voor houders van het VT-statuut is voorzien. Wend je tot de inschrijvingsbalie of kassa voor meer info. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.