Studio Villa Basta

Studio VILLA BASTA steunt jongeren op weg naar het podium.

Talent inspireren, stimuleren en ondersteunen. Door het opzetten van dit nieuw bovenlokaal ondersteuningsplatform biedt Villa Basta kansen aan jonge artiesten in de ruime regio rond Genk.

Villa Basta biedt al jaren ruimte en kansen aan jonge muzikanten en kunstenaars via hun artistieke werking in Genk. Doorheen 2021 is de vraag richting Villa Basta naar studioruimte, netwerking en podiumkansen ontploft. DJ's, producers en creatievelingen die bezig zijn met rap of zang, zoeken ondersteuning en vinden zo hun weg naar Villa Basta.

Waarvoor kan je bij Studio Villa Basta terecht?

Studio Villa Basta biedt heel wat troeven: muzikale en productionele know-how en een breed en voor jonge muzikanten relevant netwerk. Alles wat jong ruw talent nodig heeft om sneller dat trapje hogerop te vinden.

Het platform en label beantwoordt de vraag naar studio - en repetitieruimte, promotionele ondersteuning, traject, coaching, podia en speelkansen met een totaalaanbod.

Waar kan je Studio Villa Basta vinden?

Oud-gemeentehuis:

In het oud-gemeentehuis in Genk biedt Studio Villa Basta een studio aan waar jij je eigen muziek kan producen, mixen, masteren, ... . Daarnaast bieden zij ook een multifunctionele studio aan waar je diverse activiteiten rond muziek en audio kan laten plaatsvinden.

JC Rondpunt 26:

In het jeugdcentrum biedt Studio Villa Basta een repetitieruimte/dj-studio aan waar jij je repetities al dan niet begeleid kan laten plaatsvinden en waar je met professioneel dj materiaal aan de slag kan gaan om jouw ideale set voor te bereiden.

Meer weten?

Surf naar https://villabasta.be/portfolio-item/studio-villa-basta/ voor meer informatie.