Tienerfuif

Opgelet!! Heb je recht op verhoogde tegemoetkoming? Bezorg ons dan een klevertje van het ziekenfonds alvorens je de inschrijving doet. Dit kan via jeugd@genk.be of binnenbrengen in het Jeugdcentrum !!

Klaar voor een eerste fuifervaring?

Jaarlijks organiseert de jeugddienst een fuif voor tieners van het 5e en 6e leerjaar en apart een fuif voor de tieners van het 1e en 2e middelbaar.

Met de tienerfuif willen we zorgen voor een eerste fuifervaring voor in een veilige omgeving.

Naast fuiven voorzien we ook steeds enkele randactiviteiten voor kinderen die moe zijn van het feesten of ook eens iets anders willen doen. Denk hierbij aan tijdelijke tattoo's, een photobooth, gadgets maken, totebags pimpen en nog veel meer!

Spring Break Tienerfuif 2024

Plaats de datum al in je agenda! Op vrijdag 15 maart organiseren we opnieuw een tienerfuif voor het 5e en 6e leerjaar. Tussen 18u en 21u kan je in Club 26 (Jeugdcentrum Rondpunt 26) komen dansen op de plaatjes van de beste DJ's, een lekker stuk pizza eten en je amuseren met je vrienden en vriendinnen.

De ticketverkoop start op maandag 26 februari om 19u via onderstaande knop.

Koop tickets!

Feesten in een veilige omgeving

Om ervoor te zorgen dat de kinderen kunnen genieten van een eerste fuifervaring zonder dat hun ouders ongerust moeten zijn, zorgen we voor een veilige feestomgeving afgestemd op 10- tot 13-jarigen:

  • De zaal wordt volledig afgesloten.
  • Exclusief toegankelijk voor tieners uit die betreffende leerjaren.
  • Enkel toegang op vertoon van een geldig toegangsticket.
  • Er zal in geen geval alcoholische drank te verkrijgen zijn.
  • De tieners mogen de zaal niet op eigen initiatief verlaten.

Ouders krijgen geen toegang tot de zaal. Terwijl het feest losbarst, kan je als ouder genieten van een maaltijd en/of drankje in één van de horecazaken in het centrum!

Meer info? Check zeker onze FAQ voor een antwoord op al je vragen!