Tienerfuif

Klaar voor een eerste fuifervaring?

Jaarlijks organiseert de jeugddienst een fuif voor tieners van het 5e en 6e leerjaar en apart een fuif voor de tieners van het 1e en 2e middelbaar.

Met de tienerfuif willen we zorgen voor een eerste fuifervaring voor in een veilige omgeving.

Naast fuiven voorzien we ook steeds enkele randactiviteiten voor kinderen die moe zijn van het feesten of ook eens iets anders willen doen. Denk hierbij aan tijdelijke tattoo's, een photobooth, gadgets maken, totebags pimpen en nog veel meer!

Tienerfuif 2024

In maart organiseerden we weer een knaller van een fuif voor het 5e en 6e leerjaar. 300 tieners kwamen mee genieten van een leuke avond met vrienden en vriendinnen.

Voor de tieners van het 1e en 2e middelbaar zijn we volop bezig met de organisatie van een tienerfuif in het najaar. Hou onze website en sociale media goed in de gaten voor meer informatie!

Feesten in een veilige omgeving

Om ervoor te zorgen dat de kinderen kunnen genieten van een eerste fuifervaring zonder dat hun ouders ongerust moeten zijn, zorgen we voor een veilige feestomgeving afgestemd op 10- tot 13-jarigen:

  • De zaal wordt volledig afgesloten.
  • Exclusief toegankelijk voor tieners uit die betreffende leerjaren.
  • Enkel toegang op vertoon van een geldig toegangsticket.
  • Er zal in geen geval alcoholische drank te verkrijgen zijn.
  • De tieners mogen de zaal niet op eigen initiatief verlaten.

Ouders krijgen geen toegang tot de zaal. Terwijl het feest losbarst, kan je als ouder genieten van een maaltijd en/of drankje in één van de horecazaken in het centrum!

Meer info? Check zeker onze FAQ voor een antwoord op al je vragen!