Veel gestelde vragen

Waar vindt de sprookjestocht plaats?

De sprookjestocht zal plaatsvinden in het Molenvijverpark en het Heempark. Starten doe je bij de witte boerderij aan de molenvijver.

Hoe lang is de sprookjestocht?

Het traject is ongeveer 4km en je zal hier om en bij anderhalf uur over doen. Het hele traject is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Hoeveel kost de sprookjestocht?

6 euro / VT-statuut 3 euro

Kinderen geboren na 1 januari 2019 mogen gratis deelnemen en hebben géén ticket nodig. Soep, drank en pannenkoeken kan je voor € 2.00 (+ € 1.00 waarborg) ter plaatse (enkel cash) kopen.

Recht op VT-statuut? Mail je klever van de mutualiteit op voorhand door naar jeugd@genk.be. Na ontvangst van een bevestigingsmail wordt de korting automatisch verrekend. Let op! Er worden geen terugbetalingen gedaan op niet-toegepaste kortingen.

kan een vriend of familielid nog aansluiten zonder ticket?

Neen, enkel kinderen onder de 4 jaar kunnen het evenement betreden zonder ticket. Iedereen boven de 4 jaar dient in het bezit te zijn van een geldig ticket alvorens ze kunnen deelnemen aan de tocht.

Waar kan ik parkeren?

Onze aanbeveling om je wagen gratis te parkeren is parking P3 Europalaan, maar uit ervaring weten we dat deze plaatsen naast het Molenvijverpark snel volzet zijn. Hou er bovendien rekening mee dat een gedeelte van deze parking voorbehouden is voor vergunninghouders. Dit staat ter plaatse ook aangeduid met verkeersborden.

P7 Q-Park Shopping 1:

1,5 uur gratis

Daarna betalend parkeren aan €1,4 per uur

24/7 geopend

https://www.q-park.be/nl-be/parkeren/genk/genk-shopping-1/

Ondergrondse parking Porta-Vida (Weg naar As):

Betalend parkeren

€ 0,5 per begonnen half uur

Geopend van 5u tot 23u
https://www.portavida.be/parkeren-portavida

P5 Q-Park Sint-Martinus (Stationstraat 2):

Betalend parkeren

€ 0,80 per half uur

24/7 geopend

https://www.q-park.be/nl-be/parkeren/genk/genk---st.-martinus/